Tattoo Zetten

TATTOO ZETTEN

Een tattoo laten zetten brengt altijd gezonde spanning en enthousiasme mee.

Zeker als het je eerste tattoo betreft. De tatoeage staat er voor altijd op, belangrijk dus dat je zeker bent van je zaak. Wij helpen je uiteraard graag wanneer je een tattoo wilt en geven je tips waar je rekening mee moet houden voor zowel je gezondheid als het mooiste resultaat.

WANNEER MAG IK EEN TATOEAGE LATEN ZETTEN?

 

Bij Amore Tattoo tatoeëren wij alleen wanneer je 16 jaar of ouder bent. Wettelijk is het mogelijk om vanaf 12 jaar met toestemming en aanwezigheid van je ouders of vertegenwoordigers een tatoeage te laten zetten, maar wij doen dit niet. Een tatoeage is een levenslange decoratie op je lichaam. Denk daarom goed na wanneer je een tatoeage wilt laten zetten. Je moet het zeker weten ook al is het een kleine tattoo.

WAAR MOET IK REKENING MEE HOUDEN?

 

Bij het zetten van een tatoeage zijn enkele zaken van belang. Onze artiesten werken graag hygiënisch. Zorg daarom voor een goede persoonlijke hygiëne wanneer de afspraak is. Wanneer de tatoeage wordt gezet zal er altijd rekening met je gehouden worden.

Wanneer het even niet meer gaat wordt er uiteraard een pauze ingelast. Verder is het ontzettend belangrijk dat je na het zetten in ieder geval een dag direct zonlicht vermijd en 3 weken niet in de zon gaat liggen. Dit helpt heel erg voor het eindresultaat.

TATTOO ZETTEN

Amore Tattoo is te vinden in Zandvoort en zeer regelmatig op internationale tattoo conventies. Wij werken hier al jaren met veel plezier. Wij gebruiken alleen maar professionele materialen en producten waar wij achter staan. Bij ons in de shop willen wij iedereen een fijn gevoel geven! We hopen je daarom ook een warm welkom te geven wanneer je ons bezoekt. Wil je op de hoogte blijven van alles wat er speelt? volg ons dan op social media.NEEM CONTACT OP OM UW TATTOO SESSIE IN TE PLANNEN