Tattoo Ontwerp

TATTOO ONTWERP

Wanneer je een nieuwe tattoo wilt laten zetten is het belangrijk dat je goed nadenkt over het ontwerp.

Iedere tatoeage heeft een eigen verhaal of betekenis, dit is voor iedereen verschillend.

Uiteraard kan het ook een prachtige decoratie zijn zonder betekenis maar bedenk wel goed wat voor ontwerp je wilt.

KLEUR OF BLACK & GREY?

 

Je kunt ervoor kiezen om de tattoo geheel black&grey te houden, uiteraard kun je ook voor kleur kiezen. Wil je mooie bloemen een kleur geven of een mooie animatie met kleur? Geen probleem. Het is wel bekend dat tatoeages met kleur sneller een touch-up nodig hebben als black&grey tatoeages. De kleuren kunnen teruglopen door de zon.

91091773_227941101691944_6410508168413052928_n

SIER TEKSTEN,ABSTRACT OF REALISTISCH?

 

Een tattoo kan vrij abstract en klein zijn maar hij kan natuurlijk ook groot en sierlijk zijn in de vorm van een stuk realisme. Er zijn vele lettertypes en ontwerpen, je kunt van te voren online op zoek gaan naar een lettertype of style dat aansluit op de wens die je hebt.

Uiteraard is er ook de mogelijkheid kleine en abstracte tatoeages te laten zetten bij ons want wij zijn all-round.

Denk goed na over de betekenis van je tatoeage. Wil je een bepaalde boodschap uitstralen of juist een ode aan iemand op je lijf hebben? Dit kan, zorg echter wel dat de boodschap niet kwetsend of trend gevoelig is.

Je wilt geen spijt krijgen.
Belangrijk is dat je goed checkt op spelling. Wanneer je voor een Engelse quote of tekst kiest, is het aan te raden goed te checken op spelling.

Een kleine fout is snel gemaakt en dit zou erg zonde zijn!

INSPIRATIE ZOEKEN?

 

Pinterest of Google zijn een bron van inspiratie, wanneer je Engelse termen gebruikt zal dit nog meer resultaten opleveren.NEEM CONTACT OP OM UW TATTOO SESSIE IN TE PLANNEN