Permanent Make-up

PERMANENT MAKE-UP

Bij Amore Tattoo wordt naast tatoeëren ook Permanent Make-Up gezet. Onze PMU-er oogt voor kwaliteit, niet voor kwantiteit. Het zetten van PMU is vakwerk en hier is de benodigde kennis voor nodig.

90357089_235619534506271_5715770884430495744_n

DE WENKBRAUW

 

Wil jij graag een andere vorm in je wenkbrauwen, zijn jou wenkbrauwen bv door ouderdom niet vol meer? Wil je graag je kleur veranderen, of heb je een andere reden, wij kunnen je helpen. Tijdens de afspraak zullen wij jouw wens en de daarbij passende mogelijkheden bespreken. Meestal kunnen we ook al zichtbaar maken hoe het eind resultaat eruit zal gaan zien. Is het nog niet helemaal duidelijk voor je dan kunnen we je ook wat voorbeelden laten zien. De kleuren die wij het meest gebruiken zijn van blond tot zwart en alles er tussen in, bij oudere mensen werken wij wat meer met grijs tinten. Verder zijn alle soorten wenkbrauw technieken / kleuren bij ons mogelijk.. Een enkele keer komt het voor, dat we met je afspreken om de wenkbrauwen bij te laten werken. Het bijwerken zit bij de prijs inbegrepen, wij raden altijd na de 1e behandeling nog een na controle aan.

DE EYELINER

Ook voor eyeliners kunt je bij ons terecht. De kleuren die wij hier het meest voor gebruiken zijn: Zwart, Bruin, Blauw, Groen of de Grijze inkt kleur. Omdat wij in beide gevallen Tattoo inkt gebruiken zal deze inkt voor een aantal jaren blijven zitten. In beide gevallen zal de 1e behandeling ongeveer een half uurtje gaan duren.

DIVERSE WENKBRAUW TECHNIEKEN

HAIR-STROKE

Door middel van kleine streepjes zal er op een natuurlijke manier een nieuwe volle wenkbrauw getatoeëerd worden, deze streepjes zijn heel dun en zullen lijken op echte haartjes dit is de meest natuurlijke techniek.

POWDER BROWS​

Door middel van het aanbrengen van schaduw in de bestaande wenkbrauw zal er een vollere wenkbrauw ontstaan. Amore Combi​Is een combinatie van de Hair-stroke en Powder Brows techniek. Bovenstaande technieken kunnen wij bij je toepassen in de elk gewenste kleur. De wenkbrauw en of eyeliner wordt precies zoals je hem zelf vaak zou tekenen of zou inkleuren.

TOUCH-UP

Ook kun je bij ons bestaande permanente make up laten opknappen of coveren.NEEM CONTACT OP OM UW TATTOO SESSIE IN TE PLANNEN